Widerrufsrecht

RETOURBELEID

We hopen dat je onze producten geweldig vindt, maar als je om wat voor reden dan ook het product toch wil retourneren hebben we het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt.

Retour stappen:

Retourneer het product in de originele conditie, verpakking en met de zegel onaangebroken maximaal binnen 14 dagen na het ontvangen van je pakket. Je kan kiezen voor een ander product of je geld terug. Voor de veiligheid van onze klanten en vanwege hygiëne kunnen we aangebroken verpakkingen en gebruikte producten niet retour nemen.

we accepteren alleen retouren van bestellingen die via onze website zijn geplaatst. Als je bij je bestelling een gratis product of cadeautje hebt ontvangen dien je dit ook te retourneren.

Volg de volgende stappen

1. Vul her retoursformulier in en zorg er voor dat je je naam en ordernummer (dit kan je terug vinden in je bestelbevestiging) duidelijk vermeld. We zouden het op prijs stellen als je ook vermeld waarom je het product terug stuurt zodat we onze werkwijze kunnen blijven verbeteren. Email ons op customerservice(@)marblcosmetics.com om het retoursformulier te ontvangen

2. Verpak het product met het retoursformulier in de orginele of soort gelijke verzendverpakking. Adresseer je pakket, het adres zul je samen met het retoursformulier via de mail ontvangen.

3. Stuur het pakket naar ons op met track & trace code. Houd er rekening mee dat het pakket jouw verantwoordelijkheid is en wij niet aansprakelijk zijn tot dat we het pakket hebben ontvangen.

4. Houd rekening met een terugbetalingstermijn van 14 dagen.

Helaas worden verzendkosten niet vergoed, tenzij je een beschadigd of fout product hebt ontvangen. Mocht je een beschadigd product hebben ontvangen stuur ons dan direct een e-mail customerservice(@)marblcosmetics.com.