Terugbetalingsbeleid

Als je niet tevreden bent met de ontvangen producten, kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren, mits ze in originele en verkoopbare staat zijn. De producten moeten ongeopend zijn. Let op: omdat het hygiënische producten betreft, kunnen we geopende producten niet retour accepteren.

Eenmaal geretourneerd en geaccepteerd heb je recht op een volledige terugbetaling, waarbij de kosten van de retourzending niet zijn inbegrepen.

Retourvoorwaarden en richtlijnen:

  • Geretourneerde artikelen moeten binnen 30 dagen na ontvangst retour worden gestuurd. Na deze termijn kunnen we retourzendingen niet accepteren.
  • Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt en ongeopend zijn.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending van de artikelen. 
  • Zorg ervoor dat het retourformulier is goedgekeurd - zonder goedkeuring kan dit ertoe leiden dat je retourzending niet wordt verwerkt.
  • Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het verzenden.
  • Zorg ervoor dat alle retourpakketten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service, omdat we niet de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor artikelen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het retourtransport.

Stuur een mail naar info@marblcosmetics.com met de reden van retour + een trackingcode & order- of factuurnummer. Terugbetaling vindt plaats via bankoverschrijving na acceptatie van de reden van retournering.